VitaliteitQuotiënt

Het VitaliteitQuotiënt (VQ) is hét intake- (en preventie-)instrument voor zorgverleners binnen Leefstijl Gezondheidszorg.

Het VitaliteitQuotiënt

Het VitaliteitQuotiënt is een digitale vragenlijst, die de persoonlijke algehele vitaliteit  van iemand weergeeft. Het VitaliteitQuotiënt is gebaseerd op zowel psychische als mentale vitaliteit, alsook op de omgeving (omstandigheden), zoals werk- en woon-, sociale, maatschappelijke, financiële en juridische situatie.

Het VitaliteitQuotiënt komt tot stand na het beantwoorden van een (digitale) vragenlijst en een vraaggesprek (intake) met één van onze Vitaliteit Experts. Tijdens dit vraaggesprek wordt doorgevraagd op (enkele) antwoorden.  De Vitaliteit Expert geeft u een gedegen advies voor begeleiding/behandeling om uw vitaliteit te verbeteren of om aan te geven hoe u uw vitaliteit in stand houdt. De resultaten en het advies worden verwerkt in een uitgebreide rapportage.

Vitaliteit Groep Nederland werkt samen met Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) om gezamenlijke doelstellingen te realiseren. IGZ+ is initiatiefnemer van de campagne ‘Check Je Vitaliteit’. Op deze site kunt u kennismaken met het VitaliteitQuotiënt. Wilt u weten hoe het is gesteld met uw algehele vitaliteit?

Doe de IGZ+ TEST
(klik op de afbeelding)

 

 

De IGZ+ TEST is een indicatie van uw werkelijke vitaliteit en is geen vervanging voor het VitaliteitQuotiënt, waarbij u een gesprek heeft met een professional en een waardevol advies  en uitgebreide rapportage krijgt.